Hinnasto

Jokainen projekti on aina erilainen. Kannattaakin siis kysyä aina yksilöity palkkiotarjous hinnastosta huolimatta. Usein myyjän kannalta selkeämpää ja varmempaa on myös sopia suoraan kiinteä välityspalkkio. Alla perushinnat:

  • Kiinteistöt 4% (sis. Alv 24%) Minimipalkkio 4000€ ( sis. Alv 24%)
  • Asunto-osake 3,9% ( sis. Alv 24%) Minimipalkkio 3000€ ( sis. Alv 24%)

Myyntitoimeksiannon perustamiskulu 330€*

  • Arviolausunto, kiinteistö 700 € ( sis. Alv 24%)
  • Arviolausunto, osake 500 € ( sis. Alv 24%)
  • Vuokrauspalkkio 1kk vuokra + alv 24%

Muu työ

Erillisenä työnä tilatut esim. kauppakirjojen laadinta, kaupanteon järjestelyt, asiantuntijatyö tai konsultointi sovitaan aina erikseen ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Myös asiakirja ja muut oikeudelliset kulut veloitetaan näissä erikseen tapauskohtaisesti.

* Perustamiskulun eräpäivä sovitaan toimeksiantosopimuksessa. Perustamiskulu kattaa asiakirja- ja markkinointikuluja (ammattikuvaaja, ilmoittelut ja esim. isännöitsijäntodistus tai kiinteistön asiakirjat).

Huomioithan että muiden osapuolten mahdollisista kuluista osapuolet vastaavat itse. Esim. Isännöitsijän lainaosuuslaskelma, pankin tai sähköisten kaupantekokanavien kulut, kuntotarkastus ym.

Kysy rohkeasti niin hahmotellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelupaketti.

Usein kysytyt kysymykset

Maksaako asunnon arvio?

Myyntitoimeksiannon edellytyksenä on Luotto-välittäjäsi huolellinen perehtyminen kohteeseen. Tulemme ilmaiselle arviokäynnille hahmottamaan tarpeesi. Kysyminen ja arviokäynti ei maksa mitään, eikä sido mihinkään. (huom. kirjalliset arviolausunnot ovat maksullisia.)

Mitä kuluja minulle tulee asunnon myynnistä?

Kulurakenne on aina selvää ja läpinäkyvää. Niistä sovitaan aina toimeksiantosopimuksessa eikä tarvitse jännittää piilokuluja. Yleensä myynnin aloituksesta laskutetaan perustamiskulu ja välityspalkkio peritään kaupanteossa.

Entä jos asunto ei mene kaupaksi?

Joskus markkinat voi yllättää, mutta Luotto-Välittäjäsi on aina valppaana. Keskustellaan hyvissä ajoin ja reagoidaan esimerkiksi kohteen hintapyyntöön tai pohditaan muita keinoja vauhdittaa kaupan syntyä. Joskus paras kiinteistönvälittäjä voi myös epäonnistua, mutta Välityspalkkio laskutetaan vain onnistuneista asuntokaupoista.

Kuinka teidät tavoittaa?

Me hoidamme puolestasi kaikki asiakirjatilaukset, ammattivalokuvauksen, pohjakuvat, kaupanteon järjestelyt ja muut. Voit luottaa, että alusta loppuun Luotto-välittäjäsi hoitaa kaiken myyntiprosessiin liittyvän.

Mitä Luotto LKV välittää ja myy?

Myydään sitten kerrostaloasunto, asuinhuoneisto, liikehuoneisto, talo, kiinteistö, tontti, mökki, huvila, tila tai mikä tahansa. Paras kiinteistönvälittäjä Lappeenranta ja lähikunnat pitää huolta, että sinulle saadaan tehokas asuntokauppa.

Entä jos kyseessä on kuolinpesä?

Kannattaa jo hyvissä ajoin ennen perunkirjoitusta ottaa meihin yhteyttä. Voimme yhdessä hahmottaa mikä on tarve ja aikataulu. Näin vältyt myös mahdollisilta ylimääräisiltä päällekkäisiltä kuluilta.

Asuntoni on ollut pitkään myynnissä toisaalla. Voinko vaihtaa Luotto-välittäjään?

Jos sinulla on ollut haasteita asuntosi myynnin kanssa, etkä ole tyytyväinen nykyiseen välittäjään, voit aina kysyä kuinka välittäjän vaihto onnistuisi sujuvimmin.

Kuinka teidät tavoittaa?

Parhaiten tavoitat soittamalla numeroon 0452391172 tai laittamalla sähköpostia pasi.vartainen@luotto-lkv.fi Vastaan heti tai palaan asiaan välittömästi, kun vapaudun. Löydät meidät myös www.luotto-lkv.fi sivulta, Facebook-sivuiltamme, etuoven ja oikotien kautta, sekä SKVL-jäsenyritysten joukosta. Toimistomme sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 23b, 53100 Lappeenranta. Olet tervetullut myös sinne. Kannattaa tosin sopia tapaaminen ennakkoon, jos olenkin asiakaskäynnillä.