Asuntokaupat – Luotto LKV

MYYMÄSSÄ

Talo, tontti, huoneisto, liiketila, mökki, sijoituskohde… Kysy tarjous kaiken kattavasta palvelusta. Luotto-välittäjäsi tulee mielellään ilmaiselle arviokäynnille.

Tarjoamme alueen tehokkainta kiinteistönvälityspalvelua lähinnä Lappeenrannan seudulla ja lähikunnissa. Tarvittaessa pystymme myös auttamaan kaukaisimmissakin kohteissa. Hoidamme alusta loppuun kohteen myynnin aktiivisella ja ammattitaitoisella otteella. Saat takuulla sitoutuneen ja osaavan Luotto-välittäjän. Kysy sinulle räätälöity tarjous!

Luotto LKV

OSTAMASSA

Löydät kaikki myyntikohteemme etuovesta, sekä muilta portaaleilta osoitteella tai kohdenumerolla. Kannattaa myös seurata Facebook-sivuiltamme päivityksiä uusista kohteista. Voit myös pyytää ilmaista vahtipalvelua, jolloin saat kriteereihisi osuvista uusista kohteista tiedon ennen julkisia markkinakanavia.

Voit myös tehdä räätälöidyn ostotoimeksiantosopimuksen kanssamme.

Muut palvelut

Haluamme olla luotettava kumppanisi kaikissa asioissa. Saat meiltä arviolausunnot esimerkiksi perunkirjoitusta tai vakuusarvon määritystä varten. Voimme saattaa loppuun jo aloittamanne neuvottelut ja järjestää teille kaupantekotilaisuuden, sekä kauppakirjat. Meiltä saat myös kaupanvahvistuspalvelut. Voimme palvella konsulttina ja kumppanina kiinteistösijoitus- tai kehityshankkeissa. Voit kysyä apua erikoisemmankin projektien osilta!