Luotto LKV Oy yritysesittely

Luotto LKV tarjoaa vahvaa paikallista osaamista henkilökohtaisella palvelulla ja varmalla otteella.

Luottamus on kivijalka ja edellytys onnistuneelle asuntokaupalle sekä parhaalle asiakaskokemukselle.

Meillä voit luottaa siihen että saat osaavaa, varmaa, laadukasta ja tehokasta kiinteistönvälityspalvelua mihin tahansa tilanteeseen ihmisläheisellä tekemisellä. Yrityksen vahva visio on rakennettu näiden arvojen ympärille. Pystymme toteuttamaan kaiken tämän notkeasti ilman raskaita kulurakenteita tai välikäsiä. Sinulla on aina oma luottamuksesi arvoinen tekijä käytössäsi ja tavoitettavissa. Toiminta on avointa ja läpinäkyvää. Voit aina esittää kiperämmätkin kysymyksesi suoraan yrittäjälle.

Yrittäjä Pasi Vartiaisella on vahva 10 vuoden kokemus alalta ja alan lainsäädännöstä. Satojen asuntokauppojen sekä lukuisten muiden alaan liittyvien projektien tuoma kokemus ja varmuus takaa sinulle parhaan osaamisen haastavampiinkin tilanteisiin. Yrittäjällä on myös totta kai Laillistettu Kiinteistönvälittäjä-tutkinto ja kaupanvahvistajan oikeudet. Yhteistyökumppanit ja laajat verkostot auttavat myös tilanteissa, joissa on mukana useampia eri tahoja tai palvelun tarve on eri paikkakunnalla tai jopa eri maassa.


Palveluihimme kuuluu: Asunto-osakkeiden, kiinteistöjen, tonttien, loma-asuntojen myynti-/ja ostotoimeksiannot, arviolausunnot, kauppakirjojen laadinnat, kauppojen järjestäminen, asiantuntija- ja konsulttipalvelut. Kysy vaan rohkeasti apua kaikissa asioissa. Tulen mielelläni tapaamaan teitä tai sovitaan tapaaminen toimistollemme. Kysyminen tai mahdolliseen projektiin tutustuminen ei maksa mitään, eikä sido mihinkään.


”Tervetuloa hyville kaupoille!”

Pasi Vartiainen, Yrittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

” Luotto LKV tarjoaa vahvaa paikallista osaamista henkilökohtaisella palvelulla ja varmalla otteella. Tervetuloa hyville kaupoille! ”
– Pasi Vartiainen, Luotto LKV yrittäjä

Yhteystiedot

Tulen mielelläni tapaamaan teitä tai sovitaan tapaaminen toimistollemme. Ota rohkeasti yhteyttä!